הזמן סוויטה

טיול קולינרי סובב כנרת - 5 מקומות שחובה לטעום

נכתב על ידי:    בתאריך: 13/03/2018

מתכננים טיול בצפון? חבל טוסקנה הישראלי מציע אינספור אופציות קולינריות שמשאירות טעם של עוד. 5 מסעדות סביב הכנרת שפשוט אסור לפספס.

צפון הארץ - חבל טוסקנה הישראלי - מציע אינספור אפשרויות קולינריות למטיילים ולמבקרים. אם כבר החלטתם על נופש זוגי במלון בוטיק בצפון, אל תרשו לעצמכם לפספס כמה מהאטרקציות הטעימות ביותר באזור הכנרת ובסביבותיה.


מסעדת 1910 דגניה א
מסעדת 1910 היא מסעדה ים תיכונית-איטלקית הממוקמת בחצר ראשונים בקיבוץ דגניה א' הנושק לכנרת. מסעדת 1910 מציעה תפריט עונתי מתחלף המתבסס בעיקר על חומרי גלם מקומיים.
 
בתפריט אפשר למצוא פסטות בעבודת יד, פוקצ'ות ופיצות היישר מהטאבון (שיובא מאיטליה), דגים ופירות-ים ושלל קינוחים צבעוניים שעוצבו במיוחד עבור המסעדה על ידי הקונדיטורים ערן שוורצברד ובשמת וינר-שוורצברד.
 

מסעדת וילה V, חד נס
מסעדה צרפתית ביישוב חד נס, המציעה תפריט משובח כמיטב המטבח הצרפתי, עם נגיעות מהגליל והגולן שלנו. המסעדה, בבעלות שף גיא בן שמחון, ממוקמת מול נופה המרהיב של הכנרת, והתפריט העשיר מציע מגוון מנות בשר, דגים וירקות - הכול מגיע מהסביבה הקרובה ומאפשר לכם ליהנות מאוכל אירופי בניחוח ישראלי. כמו כן המקום מציע גם סדנאות בישול בהנחיית שף בן שמחון. הסדנאות מיועדות ל-16 איש לכל היותר, והן מתקיימות בשעות הצהריים ובתיאום מראש.
 

מסעדת מושבוצ, מושב רמות
מושבוצ, בר מסעדה בסגנון כפרי, מציג שילוב נדיר של אווירה אינטימית וביתית עם מנות משובחות ומבחר אלכוהולי מגוון. התפריט של מושבוצ משלב השפעות ממטבחים ברחבי העולם ומיטב חומרי הגלם הטריים של רמת הגולן. הנוף המרהיב הנשקף מחלונות המסעדה הופך את המקום לאחת המסעדות הרומנטיות ברמת הגולן.
 

מסעדת טיביס בוורד הגליל

שף חיים טיבי, יליד צפת, שף ותיק ומוערך, היה בעבר בעלים של מעדניה ומסעדה בראש פינה. את מסעדת מוסקט הידועה במצפה הימים, ניהל יותר מעשור, דרכה הביא למודעות את השימוש בחומרי גלם מקומיים, בריאים וטריים ומוצרים מהגליל.
 
שף טיבי התארח תכניות בישול בארץ ובעולם ומארח בכל שנה שפים ידועים לארוחות משותפות ומשלחות קולינריה מכל העולם. במסעדת 'טיביס', יצר תפריט כפרי ייחודי המתאים לכל הקהלים, תוך מתן דגש על שימוש בחומרי גלם איכותיים ובבשר משובח ללא פשרות.



מסעדת מגדלנה, מגדל

מסעדת מגדלנה מציגה שילוב נפלא בין אסתטיקה, אווירה, הרמוניה, אומנות לבין טעמים גליליים אותנטיים וייחודיים. המסעדה מהווה צעד נוסף במסלול המצוינות הקולינרית ובאופיו הבלתי מתפשר של השף יוסף (זוזו) חנא.

הנוף הנשקף למרגלות הר הארבל, הרי הגולן והכנרת מקנים רוגע, נינוחות, אווירה פסטורלית לכל אורחינו ויחד עם מטעמי השף ממחישים חווית בילוי קולינרית אולטימטיבית.


בא לכם להמשיך עם הפינוקים? קפצו לספא כנען וילאג', סמוך למסעדת וילה V - חוויה לאוהבי יוקרה.


רוצים המלצות נוספות?

טיול קולינרי סובב כנרת - 5 מקומות שחובה לטעום